Menu Sluiten

Meetings


Meetings

Informatie over meetings.

Meetings zijn een gestructureerde en systematische manier voor groepen mensen om informatie uit te wisselen. Meetings worden vaak door bedrijven gebruikt om informatie uit te wisselen, problemen op te lossen of zelfs aanbevelingen te doen. Een meeting is gewoonlijk wanneer twee of meer personen samenkomen, vaak in een zakelijke of formele omgeving, om informatie uit te wisselen, vaak door met elkaar te spreken, maar soms vinden meetings ook plaats in diverse andere omgevingen. Meetings kunnen vele vormen aannemen.

Een vergadering of meeting is een bijeenkomst van meerdere mensen (meestal van eenzelfde organisatie) die met elkaar spreken en/of afspraken maken over de gemeenschappelijke toekomst.

Bij een formeel vereiste algemene vergadering van aandeelhouders is het ook mogelijk dat slechts één persoon aan de “vergadering” deelneemt.

Info over meetings

Feiten over Meetings

Zakelijke meetings kunnen plaatsvinden tussen bedrijfseigenaren en personeel om informatie uit te wisselen over toekomstige zaken. In sommige gevallen zal de agenda de inbreng van alle aanwezige leden omvatten, maar in andere gevallen zal de agenda slechts betrekking hebben op een specifiek lid.

Videoconferentie meetings: Videoconferencing is het perfecte hulpmiddel voor meetings op meerdere locaties, omdat er niet voor gereisd hoeft te worden en het zeer flexibel is. De agenda kan veranderen afhankelijk van wat er moet worden besproken, en veel ondernemers vinden dat een videoconferentie veel efficiënter is dan een jaarlijkse zakelijke meeting.

Het gebruik van videoconferenties kan echter ook nadelen hebben.

Aangezien een vergadering eenmalig of vaak kan worden gehouden, moet de organisator van de vergadering de herhaling en de frequentie van de bijeenkomst bepalen: een eenmalige, terugkerende bijeenkomst, of een seriebijeenkomst zoals een maandelijkse lunch en leer-bijeenkomst in een bedrijf, kerk, club of organisatie waarbij de plaatshouder dezelfde is, maar de agenda en de te behandelen onderwerpen variëren.

Meer info over meetings nu op www.brusselskart.be.

Tags

Expo Hallen Brussel | Leveranciers Meetings | Meetings Brussel | Meetings Met Catering | Meetings | Polyvalente Hallen | Polyvalente Zalen Brussel |